Pentru ca uşa ta să fie perfectă ca siguranţă şi design trebuie sa alegi cu atenţie fiecare detaliu, chiar şi mânerul

0
maner_usa_astela

Manere elegante pentru usi

Puţini dintre noi ştim că atunci când cumpărăm o uşă este indicat să schimbăm mânerul şi butucii sau, cel puţin, să îl alegem noi atunci când cumpărăm uşa. De ce? Pentru că uşa este dotată cu accesoriile standard care nu oferă maximum de securitate, confort şi aspect plăcut. Puţini ştiu că mânerul este o parte importantă a securităţii uşii pentru că dacă nu sunt atent alese, acestea pot fi găurite, smulse sau sparte de hoţi. În plus, mânerele sunt percepute ca o formă elegantă şi clasică a feroneriei uşii, fie ele ornate sau simple.

Pe lângă aspect şi siguranţă mânerele uşii au şi avantaje practice. Printre acestea se numără faptul că sunt uşor de manevrat. Spre exemplu când vii de la cumpărături cu mâinile încărcate de pungi cu mâncare sau alte lucruri, nu e neapărată nevoie să le pui jos pentru a putea deschide uşa. Dacă ai mânere de uşă de calitate, o simplă apăsare este suficientă pentru a avea acces în casă. Acest lucru ajută la câştigarea timpului şi a efortului pierdut atunci când sunaţi la uşă sau aşezaţi bagajele pe jos.

Însă mânerele nu sunt utile numai pentru uşa de la intrare. Ele pot fi de folos atât în curţi şi grădini, cât şi în interiorul casei sau chiar la garaj. De multe ori suntem puşi în faţa situaţiei de a umbla cu mâinile murdare de noroi după ce am umblat în gradină. Intratul în casă poate fi facilitat de un mâner de uşă corect instalat. La fel păţim şi cu uşa dintre casă şi garaj. Acest lucru este specific mai ales bărbaţilor care lucrează la maşină şi se murdăresc pe mâini. Intrarea lor în casă unde se pot spăla poate fi mai uşoară dacă mânerul este de calitate şi atent ales pentru acest scop. Mânerele de uşă mai sunt utile şi în instituţiile publice, atunci când nu vrem să intrăm în contact cu germenii lăsaţi de mâinile nespălate.

Un alt mare avantaj pe care îl au cei care doresc să îşi achiziţioneze mânere de uşă este faptul că, în zilele noastre, există o mare varietate de modele din care se poate alege mânerul potrivit. Spre exemplu dacă doriţi să schimbaţi doar modelul uşilor din interiorul casei, acesta poate fi ales în aşa fel încât să se armonizeze cu mânerul uşii de la intrare sau cu a altor mânere deja existente. În plus, în majoritatea cazurilor, se pot comanda chiar şi mânere pentru geamuri din aceeaşi gamă sau categorie. De asemenea, există variante de modele pentru uşi atât cu rozetă, cât şi cu sild.

O mulţime de produse din această categorie aşteaptă să fie admirate şi comandate de către dumneavoastră de pe silduri.ro

Roxana Moraru

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (22 votes cast)
Pentru ca uşa ta să fie perfectă ca siguranţă şi design trebuie sa alegi cu atenţie fiecare detaliu, chiar şi mânerul, 5.0 out of 5 based on 22 ratings
Share.

Autor