Mânere turnate pentru uşi, din inox- rezistenţă, stil, calitate

0

Deşi nu s-ar zice, atunci când cumpărăm un mâner pentru uşă, există mai multe elemente esenţiale pe care trebuie să le avem în minte. Elemente care ne vor ajuta să alegem mânerul de uşă potrivit pentru nevoile noastre. Fiind cea mai importantă parte a uşii, acesta poate fi piesa de rezistenţă a intrării în casă sau în cameră. Pe lângă că acesta este funcţional, mânerul de uşă aduce şi un plus de frumuseţe uşii. Cu toate acesta, mânerul de uşă potrivit nu e foarte uşor de cumpărat, că doar acesta trebuie să fie elegant, de durată, dar şi să ţină cont de toate nevoile noastre. Pentru mulţi proprietari de case, cel mai important lucru de luat în considerare atunci când achiziţionează mânere pentru uşi este stilul sau aspectul acestora. În ceea ce priveşte aceste lucruri există doi factori ce trebuie luaţi în calcul înainte de a se alege stilul: decorul clădirii şi stilul uşii şi, totodată, a mânerului ce a existat înainte. Odată cu stilul trebuie ales şi finisajul înainte de a face o decizie permanentă. Asta pentru că în cazul uşilor de exterior mânerele sunt expuse zi de zi la soare, ploaie, ninsori, la praf, la mizerie şi la vânt. De aceea acestea trebuie să fie extrem de rezistente. La fel este şi cazul celor de interior care sunt expuse la mai multe închideri sau deschideri decât cele de exterior. Următoarele modele sunt perfecte pentru nevoile descrise mai sus:

Clanta ieftina pentru interior

Clanta pentru interior ieftina

Mâner de uşă din inox Compostela este construit dintr-un material rezistent, din oţel inoxidabil solid. Acest set de mâner are şi rozeta inclusă care este disponibilă pentru uşile de interior echipate cu broască. Această rozetă are cheie normala şi cilindru. Mânerul este disponibil şi în varianta pentru baie. Rozeta exterioară a acestuia este de 53 mm, iar rozeta interioară de 51 mm. Arcul mânerului de uşă este din oţel special tratat pentru rezistenţă îndelungată. Mânerul are pătrat de 8mm sau de 7mm din oţel care este tratat pentru rezistenţă la coroziune. Şuruburile şi cheie hexagonală sunt incluse.

Mânerul de uşă din inox Las Palmas este alcătuit dintr-un material cunoscut pentru rezistenţa sa, adică oţel inoxidabil. Setul de mânere este cu rozeta rotundă inclusă, disponibilă pentru uşi de interior echipate cu broască având cheie normală sau butuc. Există şi varianta de rozetă pentru baie. Rozeta exterioară a acestuia este de 53 mm, iar rozeta interioară de 51 mm. Arcul acestuia este din oţel special tratat pentru rezistenţă îndelungată. Pătratul mânerului este de 8mm sau de 7mm din oţel care este tratat pentru rezistenţa la coroziune. Şuruburile şi cheia hexagonală sunt incluse în set. 

Clanta ieftina din inox

Clanta din inox ieftina

Mânerul de uşă din inox Tarragona este un mâner potrivit pentru exterior fiind construit din oţel inoxidabil turnat solid foarte rezistent la agenţii corozivi. Setul de mânere pentru uşi are rozeta rotundă inclusă, rozetă disponibilă pentru uşi de interior echipate cu broască, având cheie normală. Rozeta exterioară este de 54 mm, turnată, iar cea interioară de 50 mm, turnată. Arcul este din oţel special tratat pentru rezistenţă îndelungată. Pătratul mânerului are 8mm sau 7mm şi este din oţel tratat pentru rezistenţa la coroziune. Şuruburile şi cheia hexagonală sunt incluse în set.

Mai multe tipuri de mânere de uşi din această gamă sunt pe silduri.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (22 votes cast)
Mânere turnate pentru uşi, din inox- rezistenţă, stil, calitate, 5.0 out of 5 based on 22 ratings
Share.

Autor