Mânere de uşi Gama Eco – pentru un design de invidiat

0
Maner de usi profitabil

Clanta pentru usa la pret redus

Cu toţii ar trebui să ştim avantajele unor mânere de uşă alese cu atenţie atunci când ne gândim la un design de interior sau exterior. Fie că e vorba de o persoană individuală sau de o organizaţie Este la fel de important să alocăm suficientă atenţie lucrurilor precum detaliile de final, ca de pildă mânerele pentru uşi. Aceste ultime detalii pot fi vitale în a face diferenţa dintre o casă obişnuită şi o casă la conceperea căreia s-a lucrat la adăugarea unor ingrediente de primă clasă ce pot adăuga locuinţei un strop de splendoare. Desigur că nu este vorba numai de mânerele de exterior. Nu doar acestea au rolul de a înfrumuseţa locuinţa, ci şi mânerele pentru interior pot face o diferenţă substanţială. Acestea pot varia de la cele practice până la cele scandalos de frumoase, toate bucurându-se de o gamă variată de materiale. Astfel se oferă posibilitatea utilizatorilor să poată rămâne constanţi în alegerea materialelor şi a culorilor ce pot fi folosite prin casă, sau dimpotrivă să se poată juca cu stilurile şi culorile, fapt ce adese are un rezultat spectaculos. 

Norocul celor ce pun preţ pe astfel de lucruri este faptul că există o mare varietate de designuri şi stiluri din care se poate alege. Totuşi, când mânerele sunt alese este foarte important ca proprietarii sau persoanele ce se ocupă de asta să ia în considerare designul întregii case. De cele mai multe ori aceştia aleg mânere cu un design contemporan, folosind mai degrabă stiluri simple şi fără prea multe detalii, aleg designuri simple de metal. În schimb alţii aleg modele mai sofisticate pentru a da anumite efecte aspectului casei lor. Spre exemplu, acestora s-ar putea să li se pară atractiv un mâner de bronz ornamentat.

Iată câteva modele potrivite pentru toate gusturile:

Mâner aluminiu pentru uşă Ecaterinburg. Cu designul lor modern aceste mânere conferă uşii un aspect ce ţine pasul cu vremea. Mânerul acesta de uşă defineşte personalitatea locuinţei sau biroului încă de la intrare. Acesta este disponibil în varianta cu şild sau cu rozetă. Rozetele se găsesc în varianta pentru cheie, cilindru şi cu buton pentru baie. Aceste mânere sunt alcătuite din aluminiu şi au culoarea şampaniei.

Mâner aluminiu pentru uşi Omsk. Aceste mânere au un aspect plăcut la atingere şi la vedere asigurând o ambianţă primitoare. Mânerul are un rol deosebit în ceea ce priveşte imaginea de ansamblu a locuinţei. Acest model de mânere pentru uşă este disponibil cu rozeta în varianta pentru cheie, cilindru şi cu buton baie. Material din care acesta este construit este aluminiul iar culoare este asemănătoare cu bronzul.

Clanta pentru usa profesionista

Maner de aluminiu ieftin

Şildurile de uşă Bie F4 sunt potrivite atât pentru cei care doresc un aspect contemporan, deoarece nu sunt ornate, dar şi pentru cei care doresc un aspect clasic deoarece au o formă şi un aspect ce amintesc de vremurile de demult. Materialul acestora este aluminiul. Aceste mânere de uşă au suprafaţa eloxată şi aspect de metal antic.

Modele mai variate din gama de mânere pentru uşi Eco se află pe silduri.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.8/5 (25 votes cast)
Mânere de uşi Gama Eco - pentru un design de invidiat, 4.8 out of 5 based on 25 ratings
Share.

Autor