Mânere de tip butoni pentru mobilier – lucruri mici pentru o transformare mare

2

Atunci când ne achiziţionăm o mobilă căutăm să ne alegem una pe gustul nostru, fie ea clasică sau modernă, minimalistă. Ne gândim că o vom avea cel puţin zece ani şi alegem una care credem că va fi mereu în tendinţe. Desigur că suntem atenţi şi la aspectele tehnice şi dorim ca balamalele să fie de calitate, încuietorile să fie bune, şi picioarele să fie rezistente, tocmai că vor fi folosite o vreme îndelungată. Pe lângă asta trebuie să ne satisfacă şi nevoile, trebuie să fie încăpătoare, trebuie să se potrivească încăperii, iar dacă încăperea este prea mică ea trebuie să se potrivească acesteia în aşa fel încât să nu ocupe tot spaţiul din încăpere. Prin urmare alegerea ei nu este un lucru atât de uşor precum pare. Desigur munca poate fi uşurată cu ajutorul unui profesionist. Cu toate acestea parcă după câţiva ani simţim nevoie de schimbare. După ce am încercat toate culorile la pereţi, dorim totuşi ceva nou, ceva care să revigoreze camera, să îi dea un aspect fresh, să fie şi util. Acest lucru se poate rezolva cu ajutorul butonilor pentru mobilier, asta pentru că lucrurile mici ajută la o transformare mare.

La fel cum mobila dă caracter casei, la fel şi accesoriile de mobilă ajută la stilizarea mobilei. De aceea, un buton ales cum trebuie şi schimbat la timpul potrivit poate ajuta la transformarea obiectelor de mobilier în unele mai practice, mai diversificate şi în acelaşi timp mai în ton cu restul camerei.

Aceste mânere de tip butoni pentru uşile de mobilă se folosesc pe scară largă atât în instituţii, birouri de firme, bănci sau alte locuri de afaceri, cât şi acasă, oferind o ţinută deosebită uşilor cât şi mobilei în ansamblul ei. Se pot asorta cu formele şi culorile din restul încăperii.

De obicei butoanele de mobilă sunt compuse din două părţi, una cu o axa orizontală care este introdusă în mobilă şi cealaltă de mărime mare pentru a  putea fi apucată cu uşurinţă. Un alt avantaj al acestora este faptul că ele pot fi colorate şi decorate într-o multitudine de forme, pot avea nenumărate stiluri, de la clasic până la cel minimalist sau vintage, de la foarte colorat cu diferite modele şi forme, până la cel mai simplu, metalic sau într-o singură culoare. În acest fel, există butoni de mobilă potriviţi pentru toate gusturile.
Printre modelele  ce merită a fi luate în considerare se află şi:
Buton mobilier modern

Butonul alb ceramic cu pete gri M58 care are diametru de buton: de 40mm, adâncime buton de 35mm, diametru şurub de 4mm, greutate totală: de 71g şi este bun pentru o grosime maximă de uşă de 35mm. Setul include 1 şurub de 35mm.

Buton elegant și ieftin

Buton alb ceramic metal cu pete roz P43 cu  diametru de buton: de 40mm, adâncime buton de 36mm, diametru şurub de 4mm, greutate totală: de 71g şi este bun pentru o grosime maximă de uşă de 22mm. Setul include 2 şuruburi şi o şaibă. Acest model este disponibil şi cu şurub mai lung de până la 45mm.

Buton stilat la pret avantajos

Butoni uşi răşină multicoloră P3 cu un  diametru de buton: de 35mm, adâncime buton de 35mm, diametru şurub de 4mm, greutate totală: de 71g şi este bun pentru o grosime maximă de uşă de 40mm.

 

O gamă largă de butoni de mobilă se pot găsi pe silduri.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (23 votes cast)
Mânere de tip butoni pentru mobilier - lucruri mici pentru o transformare mare, 5.0 out of 5 based on 23 ratings
Share.

Autor

  • ciufu

    Suntem un producator de mobila si avem un contract de onorat pentru a executa mobila pentru o gradinita si ne-am uitat la butonii acestia ce s-ar preta foarte bine pentru ceea ce avem noi nevoie. Cum putem intra in posesia lor? Vine pe bucata, la set? o sa avem nevoie de vreo 50 de bucati.

    • http://www.silduri.ro/ Silduri.ro

      Buna ziua,

      Va rugam sa ne inaintati o cerere de oferta pe mail pentru a va face un pret cat mai bun, mai ales ca este vorba despre copii.
      Butonii vin pe bucata.

      http://www.silduri.ro