Mânere uşi gama Modern- simplitate în detalii, spectacol în rezultatul final

2

Cu toţii ştim că alegerile vestimentare ne reprezintă, cu toţii ştim că hainele fac parte din personalitatea noastră. Însă nu mulţi dintre noi sunt conştienţi de faptul că şi modul în care decidem să ne amenajăm casa arată câteva detalii despre noi. Este şi normal, doar în casă se regăsesc culorile noastre preferate, de multe ori gusturile muzicale sau artistice, dar şi detalii despre modul în care ne place să ne organizăm. Astfel, decorarea interioară sau exterioară a unei case face parte dintre cele mai importante stadii din construcţia sau reamenajarea acesteia. Aceasta este etapa în care ea este personalizată în conformitate cu nevoile, gusturile şi dorinţele noastre. Desigur că această etapă este împărţită într-o mulţime de faze începând de la alegerea culorii canapelei, la alegerea culorii pereţilor până la alegerea stilului mobilierului. Din această etapă însă, nu trebuie să lipsească nici decorarea şi accesorizarea uşilor pentru că acestea pot completa, finisa, sau, dimpotrivă, strica aspectul unei case sau încăperi. Pentru ca acest din urmă lucru să fie evitat, trebuie ca posesorii de casă să fie fermi în alegerea stilului pe care şi-l doresc. Pentru cei care doresc un stil minimalist sunt potrivite următoarele:

Simplitate si eleganta

Maner inox Minsk

Mânerul pentru uşă Minsk este un tip de mâner pe care îl aleg proprietarii la crearea unui aspect plăcut, aerisit, ordonat, al întregii locuinţe. Mânerul conferă uşilor pe care este instalat o ţinută simplă, dar în acelaşi timp rafinată. În plus, acesta ajută proprietarii de locuinţe, birouri sau alte spaţii private ori comerciale să definească personalitatea acestora încă de la intrare. Materialul din care este alcătuit acest mâner este zamak-ul. Acest tip de mâner pentru uşă este disponibil atât în varianta cu şild cât şi în varianta cu rozetă.

Rezistenta mare si eleganta desavarsita

Maner inox Vitebsk

Mâner pentru uşi Vitebsk este un mâner care oferă uşii pe care este instalat un aspect modern, ideal pentru un proprietar ce doreşte să ofere casei sau altei proprietăţi a lui un design din vremurile noastre. Materialul din care este alcătuit acest mâner este zamak-ul. Acest tip de mâner pentru uşă este disponibil atât în varianta cu şild cât şi în varianta cu rozetă, dar în varianta cu rozetă pentru baie. În plus, acesta poate fi achiziţionat în următoarele culori: nichel, crom şi crom lucios sau satinat.

Ocazie de pret la manere

Sild pentru usi Vitebsk Ivanovo

Şildul pentru uşi Ivanovo Vitebsk este un mâner care dă uşii pe care este instalat un aspect modern, ideal pentru un proprietar ce doreşte să ofere casei sale sau altei proprietăţi un design cât mai simplu şi rafinat. Materialul din care este alcătuit acest mâner este zamak-ul. Acest mâner pentru uşă este disponibil atât în varianta cu şild cât şi în varianta cu rozetă, dar în varianta cu rozetă pentru baie. Acest mâner poate satisface o diversitate de gusturi fiind disponibil în următoarele culori: bronz, nichel, crom.

Mai multe detalii despre mânerele de uşă din gama Modern sunt pe silduri.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (23 votes cast)
Mânere uşi gama Modern- simplitate în detalii, spectacol în rezultatul final, 5.0 out of 5 based on 23 ratings
Share.

Autor

  • Diana

    Imi place manerul Vitesbk dar si altele, problema este ca mi teama sa comand un sild si sa nu puste gaurile cum trebuie. Ce imi recomandati?

    • http://www.silduri.ro/ Silduri.ro

      Buna ziua,

      Pentru a „pusca” gaurile va trebui sa ne spuneti distanta interax si anume distanta dintre centrul manerului pana in centrul gaurii de la butuc.
      Imi spuneti interaxul si va pot recomanda manere.

      http://www.silduri.ro