Mânerele de uşi din gama Actual- stil şi rafinament într-o simplitate desăvârşită

0

Uşa nu este în mod normal un lucru pe care punem foarte mare accent atunci când vine vorba de designul locuinţei noastre. În schimb, uşa reprezintă, în viziunea majorităţii, un lucru care ne fereşte de hoţi. Dar mai mult decât uşa, cu gândul la oprirea hoţilor ne duce sistemul de închidere. Desigur că dacă ne gândim la un mod de a ne proteja familia, locuinţa şi bunurile alegem unul dintre cele mai performante modele. Totuşi performanţa nu trebuie să fie singurul lucru care să ne ghideze în alegerea unui sistem de uşă corespunzător, care să întregească ambientul locuinţei noastre, a locului unde ne petrecem cele mai multe clipe din viaţă, a locului unde adunăm cele mai frumoase amintiri. Lucru pe care trebuie să mai punem accent este designul produsului, mai precis, al mânerului de uşi. Mânerul trebuie să îndeplinească mai multe condiţii în afară de cel al aspectului potrivit înainte de a-l achiziţiona. Acesta trebui să fie uşor de instalat, uşor de utilizat, să fie rezistent în timp, să fie ergonomic, să fie plăcut la atingere şi nu în ultimul rând să fie rezistent tentativelor de spargere, smulgere sau găurire, deci să reziste atacurilor hoţilor. Printre mânerele care îndeplinesc aceste condiţii se numără şi mânerele de uşi gama Actual.

Desigur, mânerele din această gamă variază în funcţie de necesităţile clientului, dar şi în funcţie de resursele sale. Astfel, printre ele se deosebesc şi:

Maner pentru usa Gama Actual


Maner gama actual la ptret redus

Clanţa de uşă de la Amazonas. Acest mâner de uşă vă poate ajuta să reîmprospătaţi aspectul intrării în casa dumneavoastră fără să fie nevoie să schimbaţi sau să vopsiţi întreaga uşă. Această clanţă se potriveşte atât uşilor cu stil clasic, cât şi celor în stil modern fiind construită din alamă şi având o suprafaţă lăcuită. Dimensiunile acestui mâner sunt: A=110 mm, B=241 mm, C=36 mm şi D=50 mm.

Mânerul de uşa Bolivar crom satinat este un mâner de uşă ce vă poate ajuta să oferiţi uşii de la intrare, dar şi întregii case un aspect revigorant, plăcut şi minimalist. Această clanţă este de culoare gri, este alcătuită din zamak, iar suprafaţa ei este alcătuită din crom satinat. Dimensiunile acestui mâner de uşă sunt A=116, mm B=218 mm, C=39 mm şi D=50 mm. Acest model este disponibil în varianta pentru uşa de la intrare, pentru ferestre dar şi pentru uşa de la baie.

Sild pentru usa gama Actual

Sild ieftin pentru usa

Mânerul de uşi pentru interior Caldas antic este perfect pentru armonizarea uşilor din interiorul casei dumneavoastră fără prea mari eforturi. Acesta vă poate ajuta să reîmprospătaţi aspectul casei doar prin simpla înlocuire a mânerelor vechi sau a celor nefuncţionale. Acest model este construit din alamă, iar suprafaţa sa este de tipul antik. Dimensiunile sunt A=110 mm, B=241 mm, C=38 mm şi D=50 mm. Modelul este disponibil în variante pentru toate camerele din locuinţa dumneavoastră.

Mai multe modele de mânere pentru uşi şi mai multe informaţii despre ele aflaţi pe silduri.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (22 votes cast)
Mânerele de uşi din gama Actual- stil şi rafinament într-o simplitate desăvârşită, 5.0 out of 5 based on 22 ratings
Share.

Autor