Mânere pentru fereastră-lucrul necesar ce dă stropul de rafinament de care o fereastră are nevoie

0

„Ochii sunt fereastra sufletului”, se spune din popor. Ceea ce această sintagmă încearcă să exprime este faptul că o fereastră e un lucru aproape magic. Ea ne permite să vedem ceea ce pereţii ne împiedică să o facem, ea ne ajută să vedem razele soarelui în fiecare dimineaţă, ea ne ajută să luăm gura de aer proaspăt de care avem nevoie în fiecare dimineaţă, ele ne ajută să ne bucurăm de lumina naturală. Ferestrele sunt deci un lucru fără de care nici nu ne imaginăm că putem trăi, lucrul fără de care casele ar fi doar patru pereţi. De aceea este important să avem multă grijă de ele. Un prin pas în îngrijirea lor poate fi accesorizarea lor. Nu trebui să vă închipuiţi că acest lucru este la fel de complicat ca şi accesorizarea ţinutei noastre de zi cu zi. Nu. Ea se face o singură dată şi de aceea trebuie făcută corespunzător. Cel mai important accesoriu al ferestrei este mânerul. Mânerul pentru fereastra are mai multe roluri, printre care acela de a ajuta la deschiderea şi închiderea ferestrei, de a oferi siguranţă încăperii, cu atât mai mult cu cât fereastra este la parter, dar şi acela de a oferi doza necesară de rafinament, eleganţă şi confort.

Manere ieftine din inox

Maner de inox ieftin

Desigur că şi mânerele se împart în mai multe categorii în funcţie de necesităţile fiecărui utilizator şi ale fiecărei ferestre. Astfel în ceea ce priveşte stilul, mânerele pot fi clasice, moderne ori minimaliste. Ele pot fi decorate, simple, în ton sau antagonice cu mânerul uşii. În ceea ce priveşte materialul ele pot fi alcătuite din alamă, aluminiu, fier, cupru sau oţel inoxodabil. Mânerele sunt concepute pentru a se potrivi atât geamurilor clasice, din lemn, cât și celor din PVC. De asemenea, mânerele sunt disponibile într-o mare varietate de culori, mărimi și forme pentru a se potrivi oricărui tip de design de interior. Printre modele de mânere de ferestre de calitate, ce merită să fie studiate se numără și:

Mânerul pentru ferestre Yakutsk. Acesta este un mâner pentru ferestre elegant și clasic, gândit în așa fel încât să se afle mereu în tendințele designerilor de interior.Acest mâner conferă un aer special întregii încăperi în care este instalat. În cazul acestui mâner, sunt disponibile și variante de mâner de ușă de același stil.

Mânerul de inox pentru ferestre, Lleida. Acest mâner este alcătuit din oțel inoxidabil, turnat solid. Rozeta acestui tip de mâner este dreptunghiulară, rotunjită cu dimensiuni de 65 x 32 mm. Placa interioară a acestuia are patru poziții.

Mânere din alamă pentru fereastră, Nikopol. Acest tip de mânere au un aspect plăcut și conferă ferestrei o ținută simplă, dar în același timp și rafinată. Și acest model oferă utilizatorilor posibilitatea de a instala același mâner atât la ușă cât și la geamuri.

Manere ieftine din alama

Mânere din alamă ieftine

Mânerele din alamă de fereastră, Odesa, oferă, cu ajutorul designului lor modern, un aspect de noutate ferestrei. Mânerul este construit din alamă, este plăcut la atingere, ușor de instalat și de folosit.

Pentru o multitudine de modele din această gamă vizitați silduri.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (22 votes cast)
Mânere pentru fereastră-lucrul necesar ce dă stropul de rafinament de care o fereastră are nevoie, 5.0 out of 5 based on 22 ratings
Share.

Autor