În curs de procesare...


Rozete de protectie


Rozeta cu cilindru protector antiefractie ES610

COD: 025018

În afara stocului
70.00 Lei

Rozeta cu cilindru protector antiefractie ES610 are un design simplu, dar placut si este usor de montat. Datorita cilindrului protector de care dispune, aceasta rozeta pentru usile de exterior ofera protectie anti-efractie, tinand la distanta hotii de locuinta dumneavoastra.


Rozeta metalica de securitate pentru usi ES803

COD: 025037

În afara stocului
485.00 Lei

Rozeta metalica de securitate pentru usi ES803 este potrivita usilor cu grosimea minima de 35 mm. Rozeta metalica de securitate pentru usi ES803 este usor de montat si poate fi livrata in finisaj din alama sau nichel, in functie de preferinte.


Rozeta usa de protectie RH

COD: Ros-RH

În afara stocului
[Contactați-ne pentru un preț]
Unde se foloseste: * Pentru usi din lemn Cum functioneaza: * Cilindrul este protejat impotriva metodelor moderne de spargere Prin acoperirea cu o placuta rotativa.

Rozeta usa exterior RS

COD: Ros-RS

În afara stocului
[Contactați-ne pentru un preț]
Unde se foloseste: * Pentru usi din metal Cum functioneaza: * Cilindrul este protejat impotriva metodelor moderne de spargere Prin acoperirea cu o placuta rotativa.

Rozete de securitate cu cilindru europrofil ES385

COD: 025084

În afara stocului
50.00 Lei

Rozetele de securitate cu cilindru europrofil ES385 sunt special create pentru a fi utilizate pe usile de exterior, avand un design anti-extractor. Rozetele de securitate cu cilindru europrofil ES385 sunt durabile si nu se deterioreaza in timp, putand fi actionate cu ajutorul unei chei potrivite.


Rozete usi metalice antiefractie RHZS

COD: Ros-RHZS

În afara stocului
[Contactați-ne pentru un preț]
Unde se foloseste : * Pentru usi de lemn Cum functioneaza: * Cilindrul este protejat impotriva metodelor moderne de spargere prin acoperirea cu o placuta rotativa

Rozete usi PVC si Aluminiu de protectie maxima RSZS

COD: Ros-RSZS

În afara stocului
[Contactați-ne pentru un preț]
Unde se foloseste: * Pentru usi din metal Cum functioneaza: * Cilindrul este protejat impotriva metodelor moderne de spargere prin acoperirea cu o placuta rotativa.