În curs de procesare...


Cataloage

Catalog De Siguranta Pentru Usi Si Ferestre
Catalog de prezentare de manere si clante pentru usi, silduri antiefractie in limbile engleza, germana si franceza ale producatorului german ABUS. Contine denumiri de silduri de siguranta, poze, scurta descriere, dimensiuni. Pentru descrierea completa a produsului dorit si pret se acceseaza categoria aferenta din site.

Citeste mai mult...     Comenteaza

Catalog Silduri Manere Usi, Clante Si Butoni De Siguranta
Catalog de prezentare de silduri pentru usi, manere usa, clante usi si buton de usa in limbile engleza, germana si franceza ale producatorului german ABUS. Contine denumiri de sisteme de siguranta pentru usi, poze, scurta descriere, dimensiuni. Pentru descrierea completa a produsului dorit si pret se acceseaza categoria aferenta din site.

Citeste mai mult...     Comenteaza

Variante De Culori Manere Usa, Silduri Si Clante
Paleta disponibila de culori pentru manere usi si silduri de siguranta este indicata in imaginea alaturata. In functie de aceste culori poate diferi si pretul. De pilda culoarea ER la un maner de usa inseamna otel inoxidabil iar acel sild de usa poate fi montat la exterior fara probleme pentru ca va rezista zeci de ani fara sa se oxideze; evident ca acest maner va fi mai scump pentru ca procesul de fabricatie a inclus materii prime mai scumpe.
Citeste mai mult...     Comenteaza