În curs de procesare...


Manere pentru usi Gama Splendor


Clanta de interior pentru usa Ariana

COD: Splendor-Ariana

În afara stocului
360.00 Lei

Clanta de interior pentru usa Ariana este solutia potrivita pentru decorarea si functionarea optima a usilor dintr-o locuinta. Placuta la atingere si cu un design elegant, clanta Ariana poate fi montata la usa sufrageriei, a dormitorului sau a baii, oferind siguranta si rezistenta in timp.


Clanta de interior pentru usa Benga

COD: Splendor-Benga

În afara stocului
470.00 Lei

Ideala pentru proprietarii de locuinte care au ales sa-si decoreze casele in stil frantuzesc sau antic, clanta de interior pentru usa Benga are o forma liniara. Cu o lungime de 260mm, clanta de interior Benga este ferma si suporta multiple cicluri de functionare.


Clanta de interior pentru usa Kubert

COD: Splendor-Kubert

În afara stocului
160.00 Lei

Clanta de interior pentru usa Kubert are un design clasic, dar elegant in acelasi timp, fiind potrivita usilor de interior din locuinta. Disponibila in finisaje variate, precum finisajul de alama lustruita, crom lustruit sau nichel, clanta Kubert este usor de montat si rezistenta la multe cicluri de functionare.


Clanta de interior pentru usa Pegasus

COD: Splendor-Pegasus

În afara stocului
360.00 Lei

Clanta pentru usa Pegasus are un design simplu si clasic, fiind usor curbata, ideala pentru usile din lemn existente in interiorul locuintei. Persoanele care vor sa-si asorteze manerele ferestrelor cu clantele usilor, o pot face alegand manerul pentru geam Pegasus, cu acelasi design.


Clanta de interior pentru usa Rudra

COD: Splendor-Rudra

În afara stocului
560.00 Lei

Clanta de interior pentru usa Rudra este o clanta tragatoare, fiind disponibila fie singura, fie in pereche, cu un design antichizat, fiind potrivita pentru casele sau apartamentele amenajate in stil antic. Clanta de interior din gama Rudra se amplaseaza pe usa intr-un mod rapid si usor, cu ajutorul unor piese de fixare si are o rezistenta mare.


Clanta de usa Acva

COD: Splendor-Acva

În afara stocului
1,120.00 Lei

Daca avem locuinta decorate in stil antic, clanta de usa Acva poate reprezenta o alegere potrivita, datorita finisajului din bronz sau fier antic, precum si aur frantuzesc cu care poate fi achizitionat. Disponibila in varianta montarii cu rozeta, pe placa sau cu inchizator clichet, clanta de usa Acva ofera un grad ridicat de rezistenta si securitate.


Clanta de usa Devis

COD: Splendor-Devis

În afara stocului
860.00 Lei

Clanta tragatoare din gama Devis are un aspect elegant, dar clasic in acelasi timp, fiind ideala pentru usile de interior din locuinta sau pentru usile dintr-o cladire de birouri. Disponibila in finisaje variate, clanta de usa Devis se monteaza rapid si usor, cu ajutorul unui sistem de fixare, avand o lungime de 375mm.


Clanta de usa Ida

COD: Splendor-Ida

În afara stocului
410.00 Lei

Clanta de usa Ida este foarte rezistenta la lovituri si coroziune, avand un design clasic, ideal pentru usile simple de la intrarile in incaperile unei locuinte. Acest mecanism de deschidere-inchidere a usii se poate achizitiona cu finisaj de alama lustruita, bronz, crom lustruit sau nichel satinat.


Clanta de usa Virgo

COD: Splendor-Virgo

În afara stocului
430.00 Lei

In momentul in care decidem ce tip de clante alegem pentru usile de interior din locuinta, este necesar sa ne gandim la mai multe aspecte pentru ca ambientul din locuinta sa fie placut. Clanta de usa Virgo reprezinta alegerea ideala pentru usile de interior, avand un design simplu si placut, fiind disponibila in finisaj de alama satinata, bronz sau crom lustruit.


Clanta pentru usa Anemona

COD: Splendor-Anemona

În afara stocului
790.00 Lei

Clanta pentru usa Anemona este realizata entru a fi rezistenta la multe cicluri de functionare, fiind disponibila in varianta cu rozeta, pe placa sau cu inchizator clichet. Clanta pentru usi de interior Anemona poate fi achizitionata in mai multe finisaje: de alama, bronz opac sau antic sau fier antic.


Clanta pentru usa Dasmati

COD: Splendor-Dasmati

În afara stocului
560.00 Lei

Perfecta pentru usile de interior dintr-un apartament sau dintr-o casa, clanta Dasmati are o forma liniara, simpla, fiind usor de montat. Disponibila in finisaj de alama sau crom lustruit, clanta pentru usa Dasmati are o lungime de 270mm si picioare de sustinere de forma dreptunghiulara.


Clanta pentru usa de interior Mira

COD: Splendor-Mira

În afara stocului
650.00 Lei

Disponibila in doua culori si finisaje din alama satinata sau crom lustruit, clanta Mira este alegerea potrivita pentru usile de interior ale unei locuinte, cladiri de birouri sau toalete publice ori private. Clanta pentru usa de interior Mira suporta multe cicluri de functionare, ceea ce o face extreme de eficienta si confera un aspect placut usii pe care este amplasata.


Clanta pentru usa Drona

COD: Splendor-Drona

În afara stocului
870.00 Lei

Clanta pentru usa Drona este o clanta tragatoare cu o forma liniara, sustinuta de doua picioare care se amplaseaza direct pe usa. Prevazuta cu decoratiuni deosebite, clanta din gama Drona se potriveste usilor simple ale dormitoarelor, sufrageriei, baii sau bucatariei.


Clanta pentru usa Etamin

COD: Splendor-Etamin

În afara stocului
620.00 Lei

Manerele de usi trebuie fie sa se asorteze cu alte obiecte din locuinta, fie sa aiba un design simplu si clasic, dar nu in ultimul rand sa reziste la multe cicluri de functionare. Alcatuita dintr-un material rezistent, clanta pentru usa Etamin are un aspect clasic, fiind disponibila in finisaj de alama lustruita, crom sau nichel satinat.


Clanta pentru usa Gatria

COD: Splendor-Gatria

În afara stocului
620.00 Lei

Clanta pentru usa Gatria ofera un grad sporit de eficienta rezistenta, fiind potrivita pentru usile de interior ale unei cladiri de birouri sau ale unei case. Cu un design lucios si satinat, clanta pentru usa Gatria este disponibila in finisaj de alama, crom lustruit sau nichel satinat.


Clanta pentru usa Gemini

COD: Splendor-Gemini

În afara stocului
730.00 Lei

Clantele pentru usi trebuie sa fie rezistente la o multitudine de cicluri de functionare si usor de intretinut. Ideala pentru usa dormitorului, a living-ului, a baii sau a bucatariei, clanta pentru usa Gemini are un design simplu si placut, fiind disponibila in varianta montarii cu rozeta, cu inchizator clichet sau pe placa.


Clanta pentru usa Lelia

COD: Splendor-Lelia

În afara stocului
1,120.00 Lei

Rezistenta la multe cicluri de functionare si suportand o forta mare de tractiune, clanta pentru usa Lelia este o clanta tragatoare cu o lungime de 295mm. Ideala pentru accesorizarea usilor de interior din lemn, clanta Lelia se poriveste perfect cu decorul in stil frantuzesc sau antic.


Clanta pentru usa Mohini

COD: Splendor-Mohini

În afara stocului
1,850.00 Lei

Ferma, dar placuta la atingere, clanta pentru usa Mohini are un design elegant si antichizat in acelasi timp, fiind ptrivita pentru locuintele decorate in stil vechi sau in stil francez. Clanta tragatoare pentru usa din gama Mohini este rezistenta la o forta de tractiune mare si ofera durabiltate in timp.


Clanta pentru usa Myroo

COD: Splendor-Myroo

În afara stocului
360.00 Lei

Designul simplu pe care il are clanta din gama Myroo contribuie la decorarea locuintei intr-un stil clasic si fara extravaganta. Proprietarii de locuinte care isi doresc o casa decorate armonios, isi pot asorta manerele ferestrelor cu clanta pentru usi Myroo, special create cu acelasi design.


Clanta pentru usa Naka

COD: Splendor-Naka

În afara stocului
360.00 Lei

Simpla si placuta la atingere, clanta pentru usa Naka este usor de manevrat si confera utilitatea asteptata de toti proprietarii care isi amenajeaza locuintele. In functie de preferintele clientilor si manerele ferestrelor din casa pot fi asortate cu acest tip de clanta Naka, fiind realizate cu acelasi design.


Clanta pentru usa Nandi

COD: Splendor-Nandi

În afara stocului
890.00 Lei

Forma de semicerc si designul clasic pe care il are clanta din gama Nandi fac din aceasta alegerea ideala pentru accesorizarea si functionalitatea optima a usilor de interior. Cu un sistem eficient de tragere-impingere, clanta pentru usa Nandi are o lungime de 285mm.


Clanta pentru usa Tara

COD: Splendor-Tara

În afara stocului
200.00 Lei

Cu un design modern si o forma curbata, clanta pentru usa Tara este recomandata pentru accesorizarea perfecta a usilor de interior din sticla sau din lemn. Disponibila in finisaje de alama lustruita sau satinata, bronz, crom lustruit si nichel satinat, clanta din gama Tara functioneaza pe baza unui sistem de tragere-impingere, fiind usor si rapid de montat pe usa, cu ajutorul unui sistem de fixare.


Clanta pentru usa Viola

COD: Splendor-Viola

În afara stocului
780.00 Lei

Disponibila in mai multe finisaje, precum alama lustruita, bronzul, cromul sau nichelul satinat, clanta pentru usa Viola poate fi montata atat in variant cu rozeta, cu inchizator clichet sau pe placa. La alegere, proprietarii pot opta si pentru manerele de ferestre Viola, special realizate cu acelasi design.


Clanta pentru usa Yami

COD: Splendor-Yami

În afara stocului
200.00 Lei

Subtire si placuta la atingere, clanta pentru usa Yami este recomandata usilor din lemn ale dormitoarelor, baii, living-ului sau bucatariei, dintr-un apartament sau dintr-o casa. Disponibila in doua variante de lungimi, respectiv 230mm si 275mm, clanta pentru usa Yami poate fi achizitionata singura sau in pereche.


Clanta pentru usi Botein pentru usile de interior

COD: Splendor-Botein

În afara stocului
1,180.00 Lei

Designul deosebit este dat de prezenta cristalelor Swarovski pe care le contine aceasta clanta pentru usa, ea fiind disponibila in finisaj de alama lustruita, crom lustruit sau bronz opac. Clanta Botein se potriveste locuintelor moderne si poate fi amplasata pe usa de la sufragerie, de la dormitor sau baie.


Clante de usa Flash

COD: Splendor-Flash

În afara stocului
790.00 Lei

Clantele de usa Flash sunt mecanisme de deschidere-inchidere a usilor de interior dintr-un apartament, o casa sau o cladire de birouri, create cu un design modern si placut in acelasi timp, oferind un grad ridicat de rezistenta la multiple functionari. Disponibile in finisaje de alama, nichel, bronz sau crom, clantele de usa din gama Flash pot fi montate doar in doua variante: cu rozeta sau pe placa.


Clante pentru usa Havana

COD: Splendor-Havana

În afara stocului
3,090.00 Lei

Prevazute cu decoratiuni manuale deosebite, specific stilului frantuzesc, clantele din gama Havana sunt clante tragatoare, ideale pentru usile de lemn de interior. Cu finisaje variate precum bronz antic, fier antic, aur frantuzesc sau alama lustruita ori satinata, clantele pentru usa Havana au marele avantaj de a suporta multe cicluri de functionare.


Clante pentru usa Manasa

COD: Splendor-Manasa

În afara stocului
370.00 Lei

Avand o rezistenta mare la forta de tractiune, clantele din gama Manasa sunt manere de tragere-impingere a usilor de interior, fiind usor de utilizat si de montat. Proprietarii de locuinte pot achizitiona clantele Manasa atat singure, cat si in pereche.


Clante pentru usi Daruma

COD: Splendor-Daruma

În afara stocului
580.00 Lei

Ideale pentru usile dormitoarelor, ale livingurilor sau ale bailor din apartamente sau vile, clantele pentru usi Daruma au un aspect elegant si deosebit. Clantele din aceasta gama pot fi montate fie cu rozeta, fie cu inchizator clichet sau pe placa.


Clante pentru usi de interior Aizen

COD: Splendor-Aizen

În afara stocului
380.00 Lei

Fine, subtiri si placute la atingere, clantele pentru usi de interior Aizen reprezinta alegerea ideala pentru inchiderea si deschiderea usilor de la dormitor, sufragerie, baie sau bucatarie. Clantele pentru usi Aizen se monteaza atat in varianta cu rozeta, cat si in varianta cu inchizator clichet sau pe placa, fiind disponibile intr-o varietate de finisaje.


Clante pentru usi Fresia

COD: Splendor-Fresia

În afara stocului
910.00 Lei

Clantele pentru usi din gama Fresia sunt disponibile intr-o varietate de finisaje, chiar si antice, fiind recomandate pentru utilizarea in locuintele decorate in stil vechi sau frantuzesc. In functie de preferinte, aceste clante Fresia pot fi montate pe usile simple de interior, conferind un plus de eleganta incaperilor.


Clante pentru usi Iizo

COD: Splendor-Iizo

În afara stocului
410.00 Lei

Placute la atingere, clantele pentru usi Iizo sunt realizate din material rezistent si disponibile in finisaj din alama, bronz, crom sau nichel satinat, fiind menite sa dea un plus de personalitate oricarei locuinte. In functie de dorinta utilizatorului, clantele din gama Iizo pot fi montate in varianta cu inchizator clichet, cu rozeta sau pe placa.


Clante pentru usi Inari

COD: Splendor-Inari

În afara stocului
420.00 Lei

Cu un design simplu si placut, clantele pentru usi Inari pot fi o alegere ideala in decorarea locuintei, fiind destinate usilor de interior dintr-un apartament sau dintr-o casa. Acest model de mecanism pentru deschidere-inchidere poate fi ales si pentru manerele geamurilor, fiind disponibil in finisaj de alama, crom sau bronz.


Clante pentru usi Molini

COD: Splendor-Molini

În afara stocului
690.00 Lei

Clantele pentru usi Molini, disponibile in finisaj de crom lustruit si satinat sau nichel satinat reprezinta alegerea ideala pentru accesorizarea usilor de interior, facad posibila deschiderea si inchiderea acestora. Manerele pentru usi Molini pot fi amplasate la usile dormitoarelor, ale bailor, ale living-ului sau ale bucatariei, incaperi existente in orice locuinta.


Clante pentru usi Ross

COD: Splendor-Ross

În afara stocului
1,040.00 Lei

Clantele pentru usi Ross reprezinta alegerea ideala pentru usile de interior, intrucat sunt realizate dintr-un material rezistent. Mai mult de atat, aceste manere cu un design deosebit, prevazute cu cristale, pot fi asortate cu alte obiecte de décor din locuinta, conferind un plus de rafinament si eleganta


Clante pentru usi Volans

COD: Splendor-Volans

În afara stocului
870.00 Lei

Clantele pentru usi Volans sunt realizate in stil frantuzesc, oferind un plus de eleganta si somptuozitate usilor pe care sunt amplasate. Clantele pentru usi Volans se pot monta in varianta cu rozeta, cu inchizator clichet, dar si pe placa.


Maner de interior pentru usa Devota

COD: Splendor-Devota

În afara stocului
250.00 Lei

Manerul de interior pentru usa Devota este un maner tragator, ideal pentru usile cu amortizor in pardoseala. Avand o lungime de 230mm si fiind disponibil in finisa de alama sau crom lustruit si satinat, manerul de interior pentru usa Devota este usor de montat.


Maner de interior pentru usa Miriam

COD: Splendor-Miriam

În afara stocului
960.00 Lei

Disponibil in finisaj din alama si crom lustruit sau satinat, manerul de usa Miriam dispune de un design clasic si se potriveste oricarui tip de usa de interior. In cazul sildurilor din aceasta gama, suruburile de prindere a rozetei sau a placii sunt vizibile.


Maner de interior pentru usa Missa

COD: Splendor-Missa

În afara stocului
400.00 Lei

Avand o forma liniara si un design simplu, manerul de interior pentru usa Missa este rezistent la multe cicluri de functionare. Persoanele care vor sa-si asorteze manerele ferestrelor cu clantele usilor, o pot face alegand manerul pentru geam Missa, cu acelasi design


Maner de interior pentru usa Surya

COD: Splendor-Surya

În afara stocului
580.00 Lei

Manerul de interior pentru usa Surya are un design simplist si poate fi montat cu usurinta pe usile de interior din locuinta, precum usa de la sufragerie, dormitor, baie sau bucatarie. Disponibil in finisaje de alama lustruita, crom lustruit sau satinat si nichel, manerul de interior pentru usa Surya se amplaseaza direct pe usa.


Maner de interior pentru usa Vamana

COD: Splendor-Vamana

În afara stocului
620.00 Lei

Manerul de interior pentru usa din gama Vamana are o forma liniara, doua picioare de forma cilindrica ce se amplaseaza pe suprafete plane, de forma rotunda. Acest maner pentru usi poate fi achizitionat in finisaj de alama, crom sau nichel.


Maner de interior pentru usi Aster

COD: Splendor-Aster

În afara stocului
400.00 Lei

Manerul de interior pentru usi Aster are un design simplu, fiind potrivit locuintelor decorate in stil clasic si se potriveste foarte bine cu usile din lemn. Disponibil intr-o varietate de finisaje, acest maner de interior pentru usi suporta multe cicluri de functionare si poate fi montat atat pe placa, dar si cu rozeta sau inchizator clichet.


Maner de usa Estonia

COD: Splendor-Estonia

În afara stocului
770.00 Lei

Manerul de usa din gama Estonia este disponibil intr-o varietate de finisaje, fie din alama satinata sau lustruita, fie din crom lustruit sau aur de 24 de karate sablat. Cu un design placut, manerul Estonia poate fi montat pe usile simple de interior, conferind un plus de eleganta incaperilor.


Maner de usa Tabit

COD: Splendor-Tabit

În afara stocului
370.00 Lei

Placut la atingere si cu un design simplu, manerul de usa Tabit este solutia ideala pentru deschiderea si inchiderea cu usurinta a usilor de interior dintr-o locuinta sau o cladire de birouri. In functie de preferinte, manerul de interior pentru usa Tabit se poate achizitiona cu finisaj de crom lustruit sau nichel satinat.


Maner pentru usa Acamar

COD: Splendor-Acamar

În afara stocului
670.00 Lei

Manerul pentru usi Acamar este alegerea potrivita pentru usile simple de interior, avand un design clasic si fiind realizat din material  rezistent la mulre cicluri de functionare. Disponibil in finisaj de alama sau crom lustruit si satinat, manerul pentru usa Acamar poate fi montat pe placa, in varianta cu rozeta sau cu inchizator clichet.


Maner pentru usa Aman

COD: Splendor-Aman

În afara stocului
240.00 Lei

Manerul Aman are o forma rotunda si un design deosebit, fiind prevazut cu linii fine rotunde si ideal de amplasat pe usile de interior ale unui apartament sau ale unei case. Rezistent la multe actionari, manerul Aman pentru usi de interior este usor de montat si se monteaza impreuna cu o broasca tip zavor clasic.


Maner pentru usa Amida

COD: Splendor-Amida

În afara stocului
420.00 Lei

Clantele pentru usi trebuie sa suporte o multitudine de cicluri de functinare. Ideal pentru usa dormitorului, a living-ului, a baii sau a bucatariei, manerul pentru usa Amida are un design placut, fiind disponibila in varianta montarii cu rozeta, cu inchizator clichet sau pe placa.


Maner pentru usa Ara

COD: Splendor-Ara

În afara stocului
700.00 Lei

Perfect pentru a da un plus de personalitate locuintei in care este amenajat, manerul pentru usa Ara are un design special, cu finisaj de alama lustruita sau crom lustruit. Clanta pentru usa poate fi amplasata la usile de interior si are avantajul de a suporta multe cicluri de inchidere-deschidere.


Maner pentru usa Asura

COD: Splendor-Asura

În afara stocului
2,650.00 Lei

Cu un design impunator si sustinut de doua picioare de forma cilindrica, manerul tragator pentru usa Asura este destinat usilor din lemn ale dormitoarelor. Disponibil in variate finisaje, manerul din gama Asura se monteaza usor pe usa, cu ajutorul unui sistem de fixare, avand o lungime totala de 640mm.


Maner pentru usa Caruso

COD: Splendor-Caruso

În afara stocului
430.00 Lei

Cu un design simplist si placut la atingere, manerul pentru usa Caruso poate fi o alegere optima in decorarea locuintei, fiind destinat usilor de interior dintr-un apartament sau dintr-o casa. Amplasat fie la usa bucatariei, a baii, a dormitoarelor sau a sufrageriei, manerul Caruso ofera eficienta, rezistenta la multiple functionari si intretinere usoara.