În curs de procesare...


Manere pentru usi Gama Luxury


Clanta pentru usa din lemn Zeus

COD: Luxury-Zeus

În afara stocului
556.30 Lei

E foarte usor sa gasesti o clanta pentru usa din lemn, cu toate ca pe piata sunt disponibile o varietate ametitoare de modele si stiluri. Modelul de clanta pentru usa din lemn Zeus se preteaza si celor mai exigente asteptari, este disponibil cu un design frumos si elegant.


Clanta usa de interior Odiseu

COD: Luxury-Odiseu

În afara stocului
1,010.60 Lei

Clanta usa de interior Odiseu poate bucura pe oricine apreciaza produsele de calitate, cu nevoi minime de intretinere. Aceasta clanta usa de interior este proiectata si realizata in Italia, tara cunoscuta pentru exportul acestor accesorii.


Clanta usa Pandora

COD: Luxury-Pandora

În afara stocului
713.00 Lei

Clanta usa Pandora este creata special pentru casele high-end din Central Park sau centrul Parisului. Aceasta clanta usa are un design ergonomic si stil impecabil ce o fac astfel un „must have” in orice casa care se respecta.


Clanta usi de interior Orfeu

COD: Luxury-Orfeu

În afara stocului
885.70 Lei

O clanta usi de interior cu personalitate puternica poate face din birourile de avocati un loc respectat. Gama italiana de clante usi de interior, Orfeu, poate aduce un plus de farmec oricarei locuinte in care sunt montate.


Clanta usi Iason

COD: Luxury-Iason

În afara stocului
1,010.60 Lei

Aceasta clanta usi se potriveste perfect in locuintele construite inainte de perioada interbelica, dar si in apartamentele moderne. Aspectul impecabil este completat de catre rezistenta acesteia in timp si permite utilizatorilor o intretinere usoara.


Clanta usi interior Medeea

COD: Luxury-Medeea

În afara stocului
1,010.60 Lei

Clanta usi interior Medeea este in concordanta cu gustul pentru neconventional al artistilor sau a celor ce doresc sa aiba o casa cu personalitate. Aceasta clanta usi interior este facuta sa reziste la un ciclu mare de deschideri-inchideri.


Clante pentru usa de exterior Dionysos

COD: Luxury-Dionysos

În afara stocului
627.10 Lei

Un factor important pe care trebuie sa il luati in considerare atunci cand alegeti clante pentru usa de exterior este culoarea. Modelul de clante pentru usa de exterior Dionysos este o alegere perfecta daca va doriti un aspect foarte placut.


Clante pentru usi din lemn Cronos

COD: Luxury-Cronos

În afara stocului
1,016.80 Lei

Daca ai copii, clantele pentru usi din lemn cu un model simplu vor fi mult mai usor de stapanit. Modelul de clante pentru usi din lemn Cronos se numara printre modelele elegante si in acelasi timp foarte practice si usor de intretinut.


Clante usa Heracle

COD: Luxury-Heracle

În afara stocului
709.90 Lei

Create din material de ultima generatie, aceste clante usa Heracle vor da un plus de personalitate oricarei locuinte. Placute la atingere, aceste clante usa aduc un mare plus de valoare in camera in care sunt instalate.


Clante usi Icar

COD: Luxury-Icar

În afara stocului
1,116.00 Lei

Detaliile atent incrustate in clantele usi Icar aduc un farmec aparte in stilul camerelor. Calitatea italiana vorbeste de la sine si in cazul acestor clante usi care sunt facute sa reziste o perioada lunga de timp.


Clante usi interior Narcis

COD: Luxury-Narcis

În afara stocului
1,010.60 Lei

Netezimea in combinatie cu fermitatea fac clantele usi interior Narcis pliabile gusturilor oricarui detinator de pensiune care vrea sa se faca remarcat in randul oaspetilor sai, astfel ospitalitatea va fi retinuta de oameni din toate colturile lumii.


Maner de usa Gaia

COD: Luxury-Gaia

În afara stocului
1,151.50 Lei

Manerul de usa din modelul Gaia ofera o tinuta deosebita restaurantelor unde poate fi instalat pentru a fi detaliul final care completeaza personalitatea pe care proprietarul dorestea sa o dea localului.


Maner de usi Hebe

COD: Luxury-Hebe

În afara stocului
1,151.50 Lei

Insa cu acest tip de maner de usi, usa va fi cu atat mai apreciata, iar experienta vizitatorilor va fi cu atat mai placuta cu cat gazdele s-au gandit chiar si la cele mai mici detalii.


Maner pentru usa din lemn Penelopa

COD: Luxury-Penelopa

În afara stocului
2,554.40 Lei

Printre lucrurile care vorbesc pentru noi se numara si elementele care alcatuiesc casa noastra, modul in care avem grija de ea, calitatea lucrurilor. Manerul pentru usa din lemn este potrivit pentru a va reprezenta cum se cuvine in fata oaspetilor.


Maner pentru usa Selene

COD: Luxury-Selene

În afara stocului
660.80 Lei

Manerul pentru usa din modelul Selene nu doar ca beneficiaza de o functionalitate impecabila, dar are si un design deosebit, ce poate fi plusul de clasa de care orice birou are nevoie. Rezista in timp si amplasarea lui intr-un spatiu public nu este o problema.


Maner pentru usi din lemn Asclepios

COD: Luxury-Asclepios

În afara stocului
1,904.60 Lei

Maner pentru usi Driade

COD: Luxury-Driade

În afara stocului
2,444.60 Lei

Designul manerului pentru usi este unul rafinat, insa cu destule detalii incat sa ofere o personalitate incaperilor unde este montat. Modelul ofera utilizatorilor si certitudinea ca manerul pentru usi nu va fi o problema o perioada lunga de timp.


Maner potrivit pentru usa din lemn stratificat Hermes

COD: Luxury-Hermes

În afara stocului
602.20 Lei

Modelul de maner potrivit pentru usa din lemn stratificat Hermes are un design simplu, insa elegant, fiind foarte usor de utilizat deoarece se bucura de un model care se potriveste in orice incapere.


Maner usa Afrodita

COD: Luxury-Afrodita

În afara stocului
397.20 Lei

Manerul usa Afrodita se potriveste unei cladiri de birouri cu design modern, minimalist. Proprietarii nu trebuie sa isi faca griji in privinta faptului ca va trebui sa schimbe vreunul din manerele de usa foarte curand pentru ca acestea au o rezistenta foarte mare in timp.  


Maner usa de apartament interior Ares

COD: Luxury-Ares

În afara stocului
361.00 Lei

Cele mai populare culori ale manerului usa de apartament interior imita aurul, argintul, bronzul, nichelul si alama. O alegere potrivita este manerul usa de apartament interior Ares, un model elegant, de calitate, si care este disponibil la un pret bun.


Maner usa de apartament Proteu

COD: Luxury-Proteu

În afara stocului
910.50 Lei

Maner usa de birou Vesta

COD: Luxury-Vesta

În afara stocului
569.00 Lei

Un maner usa de birou simplu poate aduce fermitate si incredere incaperilor. Orice casa moderna, fie ca se afla la periferia orasului, fie ca se afla intr-un bloc nou construit, se face remarcata prin acuratetea detaliilor amenajarii interioare.


Maner usa de interior Oreade

COD: Luxury-Oreade

În afara stocului
416.00 Lei

Durata de viata a acestui maner usa de interior este una la fel de mare ca si calitatea acestuia, rezistand chiar si la utilizari intense zilnice. Manerul usa de interior este adecvat pentru a fi instalat pe usile din lemn din interiorul motelurilor.


Maner usa de intrare Cupidon

COD: Luxury-Cupidon

În afara stocului
803.50 Lei

Aparitia clara, curata a unui maner usa de intrare precum cel din modelul Cupidon reprezinta teluri pe care toti propietarii de restaurante doresc sa le atinga, atunci cand vor sa defineasca stilul elementelor ce le reprezinta afacerea.


Maner usa din lemn pentru interior Antea

COD: Luxury-Antea

În afara stocului
240.20 Lei

Un maner usa din lemn pentru interior ce impresioneaza prin simplitatea si calitatea sa este cel din modelul Antea. Toate aceste calitati nu doar ca pot descrie manerul usii din lemn pentru interior, ci pot defini intreaga companie.


Maner usa din lemn Thalia

COD: Luxury-Thalia

În afara stocului
2,746.60 Lei

Manerul usa din lemn reprezinta cea mai importanta parte a usii nu doar un element in plus al acesteia. O usa cu un maner de calitate, cu elemente de design ce ies in evidenta poate sa accentueze frumusetea oricarei incaperi.


Maner usa interior Theia

COD: Luxury-Theia

În afara stocului
1,151.50 Lei

Manerul usa interior ce sta sub marca Theia este conceput pentru cei care doresc sa adauge un detaliu final de exceptie cladirii de birouri pe care o detin. Perfectiunea manerului usa interior este data, pe langa aspect, si de calitatea lui.


Maner usa lemn Urania

COD: Luxury-Urania

În afara stocului
640.20 Lei

Folosindu-se de experienta de zeci de ani in productia de manere usa lemn coroborata cu inventivitatea designerilor, acestia ofera garantia unui produs care promite sa fie piesa de rezistenta a apartamentului pentru o perioada indelungata.


Maner usi Artemis

COD: Luxury-Artemis

În afara stocului
450.40 Lei

O data instalat, manerul usi nu va mai fi o problema pentru administratorii unei astfel de cladiri pentru ca acesta este facut sa reziste unui ciclu mare de inchideri si deschideri. Designul acestora nu doar ca este simplu si rafinat, dar ofera si personalitate cladirii.


Maner usi de birou Aurora

COD: Luxury-Aurora

În afara stocului
974.30 Lei

Maner usi de interior Himera

COD: Luxury-Himera

În afara stocului
397.20 Lei

Maner usi de intrare Juno

COD: Luxury-Juno

În afara stocului
3,294.90 Lei

Instalati-va un maner usi de intrare stilat precum cel din modelul Juno pe orice usa din interiorul casei si fiti siguri ca o veti transforma intr-o carte de vizita ce va va reprezenta cu mandrie in fata oricarei persoane ce va paseste pragul.


Maner usi din lemn Ifigenia

COD: Luxury-Ifigenia

În afara stocului
2,746.60 Lei

Designerii manerului usi din lemn Ifigenia au luat in considerare acest lucru si au creat un maner usi din lemn ce va ramane in mintea vizitatorilor nu doar ca prezenta vizuala ci si ca si calitate, oferind aceeasi senzatie de siguranta a usii.


Maner usi interior Naiade

COD: Luxury-Naiade

În afara stocului
609.50 Lei

Cei care isi doresc ca institutia publica pe care o conduc sa aiba o alura unica si eleganta pot sa apeleze la manerul usi interior Naiade. Placute la atingere si utilizare, manerele usi interior au o valoare mare si pot fi folosite chiar si zeci de ani.


Maner usi lemn Clio

COD: Luxury-Clio

În afara stocului
630.70 Lei

Trebuie sa luati in calcul ca neglijenta unui detaliu precum un maner usi lemn poate duce la neglijarea institutiei. Robustetea, simplitatea si calitatea sunt lucruri care definesc manerul usi lemn si pot sa defineasca la fel de bine si institutia.


Manere de usa Gallardo

COD: Luxury-Gallardo

În afara stocului
662.50 Lei

Manerele de usa ajuta vizitatorii cladirii sa aiba o experienta placuta la inchiderea si deschiderea usilor. Acest tip de manere de usa nu vor scartai, nici chiar dupa o folosire de durata, ci dimpotriva, vor putea fi utilizate un timp indelungat.


Manere de usa si fereastra Calisto

COD: Luxury-Calisto

În afara stocului
403.90 Lei

Modelul de manere de usa si fereastra Calisto este conceput pentru a ajuta cladirile ce gazduiesc sedii ale institutiilor sa isi pastreze o aura serioasa, dar si sa emane bun gust si rafinament.


Manere de usi Phoebe

COD: Luxury-Phoebe

În afara stocului
607.60 Lei

Phoebe este modelul de manere de usi ce poate fi util in locuri precum diferite reprezentante ale firmelor. Atunci cand o companie doreste sa fie recunsocuta si retinuta ca una de valoare, ea este atenta si la detalii precum manerul usilor.


Manere de usi si ferestre Eos

COD: Luxury-Eos

În afara stocului
354.40 Lei

Un grad profesional de siguranta si securitate poate fi oferit de manerele de usi si ferestre din modelul Eos. Aceste manere de usi si ferestre se inscriu in clasa celor ce ofera utilizatorilor calitate, bun gust si usurinta utilizarii.


Manere ferestre si usi Eros

COD: Luxury-Eros

În afara stocului
169.00 Lei

Reprezentate de un design cu un stil aparte si de o securitate ridicata, manerele ferestre si usi din modelul Eros pot fi semnatura de stil a oricarei locuinte ce este decorata dupa anumite standarde de frumusete.


Manere frumoase pentru usa Apollo

COD: Luxury-Apollo

În afara stocului
293.10 Lei

Acest model de manere frumoase pentru usa Apollo se preteaza atat incaperilor elegante, datorita modelului sau deosebit, dar si in incaperi in care ati ales sa instalati usi cu un model mai simplu.


Manere pentru usa Daphne

COD: Luxury-Daphne

În afara stocului
1,222.30 Lei

Astfel, faptul ca usile pensiunilor au ca detaliu ce le caracterizeaza manere pentru usa de calitate, nu este deloc o intamplare. Acestea pot sa fie reprezentative pentru pensiune, beneficiind de o viata lunga si rezistenta la utilizari repetate.


Manere pentru usa din lemn Adonis

COD: Luxury-Adonis

În afara stocului
2,746.60 Lei

Manerele pentru usa din lemn din gama Adonis ofera, dupa cum le spune si numele, senzatia de frumusete si dorinta. Aceste manere pentru usa din lemn sunt dotate cu cristale swarovski si inglobeaza cel mai bine toate aceste lucruri.


Manere pentru usi de birouri Poseidon

COD: Luxury-Poseidon

În afara stocului
910.50 Lei

Alegeti, astfel, manere pentru usi de birouri care sa fie usor de folosit. Modelul de manere pentru usi de birouri Poseidon are un stil clasic, simplu, care se potriveste oricarei usi, indiferent de stilul acesteia.


Manere pentru usi de lux Hades

COD: Luxury-Hades

În afara stocului
480.10 Lei

Modelul de manere pentru usi de lux Hades este ideal in cazul in care nu poti decide acest lucru, deoarece, prin modelul ei elegant, poate pune in valoare orice usa, indiferent de design.


Manere pentru usi din lemn Cassandra

COD: Luxury-Cassandra

În afara stocului
734.10 Lei

Potrivit atat pentru dormitoare, cat si pentru livinguri, manerul pentru usi din lemn Cassandra creat de celebrul designer Sergio Mori se potriveste cel mai bine in casele celor care vor sa impresioneze prin stil si opulenta.


Manere pentru usi din lemn stratificat Hefaistos

COD: Luxury-Hefaistos

În afara stocului
354.30 Lei

Modelul de manere pentru usi din lemn stratificat Hefaistos vi se potriveste perfect deoarece are un design simplu si in acelasi timp deosebit, capabil sa puna in valoare orice usa, indiferent de model.


Manere pentru usi Rhea

COD: Luxury-Rhea

În afara stocului
460.70 Lei

Un maner pentru usi de calitate poate sa salveze aspectul si functionalitatea unei incaperi intregi, mai ales atunci cand vine vorba de locuri publice. Manerele pentru usi Rhea ofera certitudinea unei vieti lungi, fara probleme.


Manere usa de apartament Diana

COD: Luxury-Diana

În afara stocului
778.10 Lei

Diana este numele ce il poarta un maner usa de apartament argintiu ce ofera o senzatie de incredere. Calitatea tehnologiei acestui produs garanteaza utilizatorilor faptul ca manerele usa de apartament nu se vor desprinde de usa prea curand.


Manere usa de apartament interior Ambrosia

COD: Luxury-Ambrosia

În afara stocului
474.80 Lei

Manerele usa de apartament interior din modelul Ambrosia sunt cu siguranta un element unic atat din punct de vedere vizual, cat si din punct de vedere al calitatii. Acestea confera personalitate oricarei incaperi in care sunt instalate.