În curs de procesare...


Manere pentru usi Gama Luxury


Manere usa de birou Ascarius

COD: Luxury-Ascarius

În afara stocului
779.50 Lei

Daca ceea ce cautati este un accesoriu pentru o usa din biroul firmei dumneavoastra, aflati ca modelul Ascarius este potrivit oricarei amenajari. Aceste manere usa de birou nu necesita multa munca de intretinere si rezista la o multitudine de utillizari.


Manere usa de interior Enea

COD: Luxury-Enea

În afara stocului
1,045.20 Lei

Manerele usa de interior Enea pot fi folosite in orice local ce doreste se fie remarcat de catre vizitatori. Manerele usa de interior sunt construite special pentru a putea fi utilizate intensiv, putand fi instalate in locurile cu flux mare de oameni.


Manere usa de intrare Discordia

COD: Luxury-Discordia

În afara stocului
2,043.50 Lei

Instalare usoara, elemente de calitate si tinuta eleganta. Ba chiar mai mult, manerele usa de intrare sunt utile mai ales pentru uzul in interior, acestea au si elemente de decor ce le transforma intr-un detaliu greu de ignorat.


Manere usa din lemn Electra

COD: Luxury-Electra

În afara stocului
2,554.40 Lei

Maiestria cristalelor swarovski poate fermeca si cele mai rafinate gusturi in materie de design. Dorinta de incantare din punct de vedere al ornamentelor poate fi suplinita de aceste cristale swarovski regasite in modelul de manere usa din lemn.


Manere usa din lemn pentru interior Trivia

COD: Luxury-Trivia

În afara stocului
403.90 Lei

Manerele usa din lemn pentru interior defecte pot fi o pata neagra asupra intregii imagini a restaurantului. Manerele usa din lemn pentru interior Trivia nu doar ca functioneaza perfect cateva zeci de ani, dar vor da si o nota de eleganta cladirii.


Manere usa din lemn stratificat Neptun

COD: Luxury-Neptun

În afara stocului
400.40 Lei

Cladirile cu un flux mare de oameni necesita elemente de mobilier care sa reziste in timp si care sa faca fata unui numar mare de utilizari. In aceste tipare se inscriu si manerele usa din lemn stratificat Neptun.


Manere usa Hera

COD: Luxury-Hera

În afara stocului
591.70 Lei

Acest model de manere usa poate fi utilizat in locuri precum filialele diferitelor banci. Designul simplu se potriveste oricarui tip de amenajare si ofera in acelasi timp o distinctie incaperii unde sunt montate.


Manere usa lemn Caliope

COD: Luxury-Caliope

În afara stocului
659.10 Lei

Designerii nostri au creat manerele usa lemn inspirati de puterea zeilor desenand prin linii drepte si bine conturate un maner usa lemn ce poate reprezenta cu incredere orice companie.


Manere usi de apartament interior Romulus

COD: Luxury-Romulus

În afara stocului
1,403.00 Lei

Manerele usi de apartament interior care nu vor da niciodata gres sunt cele din modelul Romulus, impresionante prin tinuta si calitate. Fiind primul contact cu incaperea, cel mai bine este ca proprietarii sa nu lase la voia intamplarii alegerea acestora.


Manere usi de apartament Venus

COD: Luxury-Venus

În afara stocului
848.20 Lei

Zeita iubirii si frumusetii poate fi regasita si in calitatea italiana a acestor manere usi de apartament ce ii poarta numele, Venus. Curbe fine si atent pozitionate, detalii putine insa cu grija alese sunt ingredientele necesare pentru o amenajare reusita.


Manere usi de birou Bahus

COD: Luxury-Bahus

În afara stocului
1,629.80 Lei

Folosindu-se de experienta de zeci de ani pe care compania italiana o are in productia de manere usi de birou Bahus, dar si cu inventivitatea designerilor, modelul de manere usi de birou ofera garantia unor produse ce ies din tiparele clasice.


Manere usi de interior Medusa

COD: Luxury-Medusa

În afara stocului
1,948.60 Lei

Finisajul acestor manere usi de interior ofera utilizatorilor o senzatie placuta la atingere. Aceste manere usi de interior au fost testate si rezista la un numar foarte mare de cicluri de folosire si vor fi disponibile pentru folosire un numar mare de ani.


Manere usi de intrare Maia

COD: Luxury-Maia

În afara stocului
2,125.80 Lei

Manerele usi de intrare Maia pot fi piesa de rezistenta a oricarei pensiuni de pe litoral. Desigur, elementele swarovski reprezinta cireasa de pe tort in cazul acestor manere usi de intrare.


Manere usi de lux Remus

COD: Luxury-Remus

În afara stocului
807.80 Lei

Manerele usi de lux Remus au cateva trasaturi ce le fac sa iasa din tipare. Curbele subtile pot completa o multime de stiluri arhitecturale de la cele traditionale pana la cele contemporane, acestea permit instalarea pe orice tip de usa standard.


Manere usi din lemn Iocasta

COD: Luxury-Iocasta

În afara stocului
545.60 Lei

Manere usi din lemn pentru interior Vulcan

COD: Luxury-Vulcan

În afara stocului
474.80 Lei

Aceste manere usi din lemn pentru interior garanteaza nu doar o experienta vizuala placuta ci si una tactila, finisajul acestora aducand un plus de calitate. Acestea sunt facute sa reziste o perioada lunga, chiar si atunci cand sunt folosite excesiv.


Manere usi din lemn stratificat Pax

COD: Luxury-Pax

În afara stocului
286.90 Lei

Manerele usi din lemn stratificat din modelul Pax sunt manere ce se potrivesc cel mai bine in institutiile publice. Acestea sunt usor si confortabil de utilizat. Materialele si tehnologia de asamblare asigura o durata de viata extrem de lunga a acestora.


Manere usi interior Nereide

COD: Luxury-Nereide

În afara stocului
2,765.20 Lei

Manere usi lemn Euterpe

COD: Luxury-Euterpe

În afara stocului
1,063.70 Lei

Aceasta gama garanteaza o experienta vizuala placuta si una senzoriala, finisajul reprezentand punctul pe i din calitate. Manerele usi lemn sunt facute sa reziste o perioada indelungata, iar folosirea excesiva nu reprezinta o problema in acest sens.


Silduri usa de interior Calypso

COD: Luxury-Calypso

În afara stocului
536.80 Lei

Sildurile usa de interior ofera utilizatorilor ocazia de a avea o usa perfect decorata si functionala. Acestea ofera proprietarilor posibilitatea de a monta incuietori, pot fi montate si pe usi ce trebuie sa pastreze in siguranta lucrurile din birou.


Silduri usa din lemn Jupiter

COD: Luxury-Jupiter

În afara stocului
157.50 Lei

Aceste silduri usa din lemn din gama Jupiter sunt suficient de simple incat sa nu incarce excesiv usa cu detalii inutile, insa suficient de bine decorate incat sa ofere oricarei usi o personalitate care sa se poata remarca.


Silduri usa interior Tezeu

COD: Luxury-Tezeu

În afara stocului
454.60 Lei

Aceste silduri usa interior impresioneaza prin simplitate si performanta maxima, chiar si dupa multe utilizari. Ele pot fi instalate chiar si in locuri unde utilizarea usilor este intensa precum in cladiri de birouri sau sedii ale institutiilor.


Silduri usa pentru interior Pan

COD: Luxury-Pan

În afara stocului
874.40 Lei

Designul nu doar ca este simplu si rafinat, dar ofera si personalitate cladirii unde sunt instalate. O data instalate, sildurile usa pentru interior nu vor mai fi o problema pentru cei ce au in grija cladirea, fiind rezistente unui ciclu mare de utilizari.


Silduri usa Priam

COD: Luxury-Priam

În afara stocului
513.70 Lei

Acest model de silduri usa are un design ce completeaza aspectul locuintei, de la usa din dormitor pana la cea din living. Odata instalate, aceste silduri usa isi vor indeplini scopul pentru multi ani, fiind facute sa reziste la multe cicluri de folosire.


Silduri usi de interior Morfeu

COD: Luxury-Morfeu

În afara stocului
708.70 Lei

Sildurile usi de interior din modelul Morfeu sunt la dispozitia oricarei persoane care tine la imaginea locuintei sale. Sildurile usi de interior au un design simplu, dar suficient de rafinat incat sa ajute la cresterea imaginii celor ce le folosesc.


Silduri usi din lemn Minerva

COD: Luxury-Minerva

În afara stocului
779.50 Lei

Fie ca e vorba de o casa decorata in stilul baroc sau de o casa cu elemente vintage, acest model de silduri usi din lemn aduce un plus de culoare. Minerva ofera o nota regala oricarei locuinte decorate cu scopul de a ramane in mintea utilizatorilor.


Silduri usi pentru interior Crius

COD: Luxury-Crius

În afara stocului
2,120.40 Lei

Sildurile usi pentru interior din modelul Crius sunt facute sa ofere o tinuta deosebita restaurantelor unde pot fi instalate pentru a fi detaliul final ce se remarca in personalitatea pe care proprietarul doreste sa o imprime localului.


Silduri usi Sisif

COD: Luxury-Sisif

În afara stocului
454.60 Lei

Acest model de silduri usi poate infrumuseta cu succes orice tip de cladire, oferindu-i un aer proaspat, dar si profesional. Simplitatea detaliilor si usurinta cu care pot fi utilizate le fac alegerea perfecta pentru cele mai rafinate gusturi.