În curs de procesare...


Bine Ati Venit La Magazinul De Silduri!

Bine-ai venit in magazinul online de silduri si manere pentru usi.

Bine_ai_venit_la_Silduri.roManerul de usa defineste personalitatea unui om inca de la intrare in casa sa. Am fost in multe vizite la prieteni, cunostinte, institutii publice sau la bunica si de fiecare data am pus mana pe un mare sa deschid o usa. Am fost placut surprins, ca la casele de lux, la hoteluri sau la resedintele unor oameni de afaceri, sa ating un maner de usa elegant si ferm care mi-a format o parere despre acea persoana inca de la intrare.

Putini stiu astazi ca, producatorii de manere pentru usi, pun accentul atat pe partea de siguranta a sildului cat si a aspectului placut la atingere si la vedere. Tinuta unei usi sta de fapt in sildul care o deschide.

Avem ocazia sa constatam, si de multe ori sa ne enervam, ca manerele usilor arata neingrijite sau "s-au dat peste cap" sau iasa din locul in care au fost fixate acum zeci de ani cand a fost montata acea usa. Ei bine, cu un simplu clik, acum poti evada in lumea manerelor de siguranta sau estetice de pe site-ul nostru si sa-l alegi pe acela care te defineste, un maner pe gustul tau. Poti chiar vedea manere in sectiunea video si apoi il poti cumpara pe cel care te defineste.

Manere_usi_futuriste_la_silduri.roSildurile sunt impartite in mai multe categorii sau modele in functie de usile pe care sunt montate, de nivelul de siguranta sau de functionalitate. Astazi este posibil sa-ti definesti casa cu acelasi model de manere de la intrarea in curte, trecand prin dormitor pana la terasa cu acelasi model de manere aplicat la mai multe tipuri de usi. Este lesne de inteles ca usa din fier forjat are o anumita dimensiune a broastei care la randul ei cere aceeasi dimensiune pentru silduri, usa de metal de la intrare are si ea manere specifice ca dimensiune, apoi avem manere pentru usile de interior de la dormitor, silduri sau rozete pentru baie/wc, pentru pivnita sau ferestre. Le putem asorta chiar si cu mobila sau cu parchetul, interesant, nu-i asa?

Modelul sildului de la usa ta te reprezinta perfect?

Silduri.ro