Rozetele de protecţie pentru uşi – un cilindru protejat înseamnă o familie protejată

0

Niciodată nu putem spune că am făcut prea multe pentru a ne menţine în siguranţă, pentru a ne proteja pe noi, pe familia noastră, pe bunurile noaste. Ba dimpotrivă, dacă se întâmplă ceva vom spune că am făcut prea puţine. Astfel, oricât de multe încuietori am avea la uşă, dacă suntem jefuiţi vom spune că nu au fost suficiente. Bineînţeles că nu este posibil să umplem uşa de încuietori, precum nu este posibil nici să ne umplem buzunarele de chei. De aceea, pentru a fi cât mai protejaţi trebuie să ne asigurăm că achiziţionăm cele mai de calitate accesorii pentru uşă, fie că este vorba de cilindri, broaşte, şilduri, clanţe sau de butoane. Desigur că o uşă cu dotări standard nu ne poate oferi toate acestea. De aceea este cel mai bine să facem o muncă de cercetare care ne poate salva viaţa şi bunurile. Numai aşa putem afla că un lucru în plus pe care îl putem face pentru securitatea noastră este să achiziţionăm o rozetă de protecţie pentru uşă. Rozetele de protecţie sunt concepute pentru a proteja cilindri de uşă împotriva metodelor de spargere moderne prin acoperirea acestora cu o plăcuţă rotativă.

Rozeta pentru usa

Rozetă de protecţie ieftină

Desigur că aceste rozete sunt disponibile într-o mare varietate de forme, culori, mărimi şi materiale în aşa fel încât să se potrivească oricărui fel de uşă şi oricărui fel de design atât de la uşile locuinţelor, cât şi de la cele ale zonelor comerciale sau industriale. Ele pot fi acoperite sau simple.

Primele rozete pentru uşi au fost concepute sub formă de scut, dar acum se găsesc în forme rotunde, pătrate, dreptunghiulare sau orice alte forme elaborate cu un design atrăgător. Aceste forme permit instalarea în locuinţe sau clădiri amenajate în maniere tradiţionale, contemporane, rustice sau clasice. De asemenea există o mulţime de finisaje disponibile precum cele din crom sau crom satinizat potrivite pentru apartamentele moderne.

În plus, rozetele nu trebuie să fie instalate neapărat pe uşi noi. Ele pot la fel de bine să protejeze pe mai departe uşile vechi, de lemn, fier sau orice alt material. Acestea pot fi instalate în aşa fel încât să ascundă avariile existente. Rozetele de protecţie pentru uşă nu protejează numai împotriva hoţilor care încearcă să spargă, să smulgă sau să lovească cilindri, ci protejează şi uşa de loviturile cheii, atunci când aceasta nu este introdusă direct în cilindru.

Rozetă pentru uşa

Rozetă pentru uşa ieftină

Printre modelele de rozete de calitate pentru uşi ce se deosebesc se numără şi următoarele: Rozetele pentru uşi metalice RHZS, Rozetele de protecţie pentru uşă RH, Rozetele pentru uşi PVC şi Aluminiu de protecţie maximă RSZS şi Rozeta de uşă pentru exterior RS. Toate aceste modele oferă o protecţie sporită butucului, se aplică pe porţiunea ieşită a cilindrului şi se

instalează pe uşi din lemn sau metal.

Mai multe detalii despre produsele descrise găsiţi pe silduri.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (22 votes cast)
Rozetele de protecţie pentru uşi - un cilindru protejat înseamnă o familie protejată, 5.0 out of 5 based on 22 ratings
Share.

Autor