Mânerele din fier forjat – accesoriile decorative care pot da un plus de eleganță ușilor și porților!

0

Fierul forjat – materialul ideal pentru mânerele ușilor și porților!

Mânerele pentru uși sunt elementele cheie atunci când vine vorba de închiderea și deschiderea unei uși. Fierul forjat a devenit unul dintre cele mai des folosite materiale în designul decorativ. De aceea, o nouă inovație o reprezintă mânerele realizate din fier forjat. Un mâner elegant, ferm, frumos decorat dar și atractiv poate spune multe lucruri despre persoana care l-a ales.

Mânerele pentru uși din fier forjat reprezintă în primul rând o dovadă de noutate, dar nici siguranța pe care ele o oferă nu trebuie exclusă. Materialele din care sunt realizate aceste mânere sunt rezistente și oferă protecția de care fiecare dintre noi are nevoie. De asemenea, mânerele pentru porți din fier forjat  se pot folosi pentru a mai diminua din monotonia provocată de clasicul fier, un material rezistent dar lipsit de orice atracție. Chiar și cele mai simple porți sau uși pot căpăta un stil aparte, mai atractiv.

Aceste mânere sunt modele unice deoarece fiecare produs este lucrat și decorat într-un alt mod,  nou și inedit.

Ce avantaje prezintă mânerele din fier forjat?

Mânerele din fier forjat pentru porți sau uși sunt trainice, rezistente în timp, se deteriorează și ruginesc mult mai greu decât alte materiale. Dincolo de toate aceste aspecte, sunt realizate din materiale solide care rezistă la orice încercare de a fi bruscate sau rupte.

Mânerele din fier forjat sunt elementele ideale care pot da un plus de farmec unei uși sau porți. Cu aceste accesorii, cu siguranță nu vor trece neobservate.

De asemenea, unul dintre cele mai importante avantaje ale fierului forjat constă în faptul că este un material ecologic, care nu poluează cu absolut nimic mediul înconjurător.

Sild_Genf_49ae43304e2feDacă vorbim de inovație, clanțele pentru uși din fier forjat Pasto dovedesc măiestria artei. Acestea pot fi folosite la porți de curte și au o suprafață zincată care imită argintul învechit. Designul este clasic, și oferă ușii un aspect sobru dar și elegant în același timp.

Mânerele pot fi achiziționate la suma de 28.14 euro, preț cu TVA inclus, o sumă modică dacă vorbim de ceva inedit și unic.

De ce ar trebui să schimbăm vechiul mâner?

Cu toții dorim să aducem la un moment dat o schimbare. Înlocuirea mânerului vechi cu un mâner din fier forjat ar fi o soluție ideală mai ales dacă apreciați eleganța. Bineînțeles, înlocuirea ar trebui să fie în concordanță cu tipul de ușă sau poartă pe care îl aveți. Un simplu mâner poate schimba întregul aspect. Nu trebuie neglijate calitatea mânerului dar și gradul de rezistență, iar fierul forjat excelează la aceste capitole.

Mânerele din fier forjat înseamnă rafinament și stil și este imposibil să nu impresioneze prin varietatea și calitatea lor remarcabilă!

Detalii pe silduri.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.9/5 (23 votes cast)
Mânerele din fier forjat – accesoriile decorative care pot da un plus de eleganță ușilor și porților! , 4.9 out of 5 based on 23 ratings
Share.

Autor