Mânere de uşă gama Standard

0

Atunci când ne mutăm într-o casă nouă sau când ne apucăm de renovări sunt multe lucruri pe care dorim să le schimbăm, să le înlocuim cu altele noi sau mai pe placul nostru. Se poate să fim fermi în legătură cu culoarea pereţilor, materialul din care este construit mobila sau dimensiunea canapelei. Totuşi, s-ar putea să fie detalii la care să nu ne pricepem precum alesul noilor robineţi, a noilor întrerupătoare, sau a noilor mânere de uşă. Cu toate acestea nu este cazul să vă îngrijoraţi. Nu trebuie neapărat să fiţi designer de interior pentru a face aceste alegeri. Trebuie doar să răspundeţi câtorva întrebări înainte de a face orice achiziţie. Spre exemplu trebuie să ştiţi unde veţi instala clanţa pentru că majoritatea uşilor de interior nu au nevoie de încuietoare, apoi decideţi-vă ce fel de clanţă doriţi, ea trebuie să fie în ambient cu încăperea unde este instalată. Mai apoi gândiţi-vă cine va folosi cel mai mult clanţa pentru că persoanele cu mâinile pline vor aprecia mult dacă clanţa va avea un mâner uşor de folosit. Pentru uşile care nu se încuie instalaţi mânere de trecere, puneţi mânere cu cheie la uşa de la baie sau la cea de la dormitor, dar şi pentru cea de la intrare. Nişte modele de luat în considerare sunt şi mânerele din Gama Standard:

 Maner Gama Standard la preţ redus

Maner ieftin pentr usi gama Standard

Mâner de uşi de la Iridia din bronz grafiat. Acest model de mâner este un model cu încuietoare. Mânerul este alcătuit din alamă, iar suprafaţa sa este din bronz grafiat. Acesta are dimensiunile următoare A=122 mm B=260 mm C=44 mm D=50 mm B=185 mm C=38 mm. Acestea mânere sunt disponibile în modele pentru toate tipurile de uşi chiar şi pentru cea de la baie. În plus, mânerul este disponibil şi în varianta pentru geamuri.

Clanţele de uşă Cauca sunt un model de mânere ce oferă casei un aspect mai clasic. Aceste clanţe sunt alcătuite din alamă şi au o suprafaţă din alamă antică. Look-ul clasic este conferit de porţelanul pictat manual de pe mâner. Dimensiunile acestuia sunt: A=118 mm B=240 mm C=33 mm D=50 mm. Şi acest mâner este disponibil în mai multe variante, utilizatorii având posibilitatea să pună modele de acest tip în toată casa începând de la baie până la mânerele de la ferestre.

Clanţele de uşi Yopal în varianta bronz. Acest model de mânere este alcătuit din almă, iar suprafaţa acestuia este acoperită cu bronz. Dimensiunile acestui mâner sunt: A=114 mm B=212 mm C=50 mm. Acest model poate fi folosit la uşile din interior ce au nevoie de închidere cu cheie. Şi această clanţă oferă încăperii în care este instalată un aspect clasic datorită designului său. Acest mâner poate fi achiziţionat şi în varianta din alamă cu suprafaţă de alamă lăcuită.

Maner ieftin pentr usi gama Standard

Maner Gama Standard la preţ redus

Mânere de uşi Santa Marta este un model de mâner construit din alamă. Având suprafaţa acoperită cu bronz. Acest model are următoarele dimensiuni: A=135 mm B=240 mm C=45 mm D=55×68 mm. Modelul este disponibil atât în variantele de interior cât şi în variantele de exterior cu rozetă.

Mai multe modele de mânere pentru uşi, dar şi informaţii despre acestea găsiţi pe silduri.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (21 votes cast)
Mânere de uşă gama Standard, 5.0 out of 5 based on 21 ratings
Share.

Autor