Mânerele de uşi bine alese oferă stil, confort şi eleganţă

0

Când simţiţi că e nevoie de o schimbare a uşii, a intrări în casă, nu trebuie să vă gândiţi la cheltuieli uriaşe. O simplă schimbare a mânerului de uşă vă poate aduce împrospătarea de care aveţi nevoie, dar şi un plus de siguranţă faţă de dotările standard ale uşii. Totuşi, când vine vorba de alesul unui mâner de uşă probabil că primele aspecte care vă trec prin minte sunt designul şi aspectul mânerului în sine. De aceea există riscul să vă pierdeţi în varietatea de stiluri şi finisaje care sunt practic inepuizabile. Cu toate acestea puteţi face o treabă bună dacă vă limitaţi la câteva aspecte standard care vă vor uşura munca în alegerea dorită. În plus, pe lângă aspect şi stil există şi alte aspecte importante de luat în considerare precum ergonomia, uşurinţa instalării, calitatea şi desigur siguranţa de care aveţi nevoie. Totuşi, înainte de a trece la cumpărături trebuie să aveţi în vedere mai multe aspecte cum ar fi : uşa se deschide la stânga sau la dreapta? Există uşi la care doriţi ca alte persoane în afară de dumneavoastră să aibă accesul redus la anumite încăperi? Cumpăraţi mânerul pentru o uşă nouă sau doriţi să-l înlocuiţi pe cel vechi? Toate aceste întrebări trebuie să primească un răspuns pentru a nu vă trezi cu surprize neplăcute. Luând toate acestea în considerare, iată câteva modele interesante:

Maner pentru usa ieftin

Maner ieftin pentru usa

Mânerul de uşă din alamă marca Arhangelsk este pentru cei care îşi doresc mânere pentru uşi cu aspect interesant, dar plăcut la atingere. Mânerul este auriu, şi conferă vizitatorilor o atmosferă primitoare. Mânerul pentru uşă are un rol deosebit în ceea ce priveşte aspectul general al locuinţei. Rozetele se pot comanda în varianta pentru cheie, cilindru şi cu buton pentru baie. Modelul oferă posibilitatea achiziţionării mânerelor pentru ferestre din aceeaşi categorie.

Dacă doriţi un mâner elegant, cu broderii fine ce dau o notă de rafinament locuinţei puteţi să luaţi în considerare şildul pentru uşi Pavlograd. Acest mâner nu doar că oferă un aspect plăcut locuinţei, dar şi ajută la definirea personalităţii locuinţei, localului sau afacerii dumneavoastră încă de la prima privire, încă de la prima atingere.

În schimb, dacă doriţi să amenajaţi o locuinţă cu mai multe intrări cu acelaşi tip de mâner, dar cu detalii şi nuanţe diferite, puteţi apela la modelul Kirov. Bucurându-se de un design clasic, acestea pot oferi utilizatorilor un aspect plăcut ce nu va ieşi niciodată din modă. Acest model este disponibil într-o diversitate de nuanţe şi materiale precum: crom, alamă, nichel, cupru antic, bronz, finisaj PVD sau auriu.

maner din alama ieftin si de calitate

maner ieftin din alama

În plus, chiar dacă sunteţi fani ai minimalismului există multe modele de mânere pentru uşi care vi se potrivesc. Unul dintre ele este modelul Smolensk. Aceste mânere pot surprinde prin ţinuta simplă, dar cu un design foarte plăcut. Desigur, şi acest model este disponibil în mai multe culori.

Pentru mai multe modele de mânere pentru uşi puteţi accesa cu încredere site-ul silduri.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (22 votes cast)
Mânerele de uşi bine alese oferă stil, confort şi eleganţă, 5.0 out of 5 based on 22 ratings
Share.

Autor